Välkommen till oss!

Tidaholms brukshundklubb är en aktiv klubb med omkring 250 medlemmar.

Här anordnas varje år kurser, tävlingar av olika slag, MH & MT, träningsläger mm. Alla är välkomna, med eller utan hund, renrasig eller blandras!

De olika grenarna som bedrivs på klubben är bland annat bruks med spår, sök & patrullhund, agility, lydnad, rallylydnad, drag, nosework och emellanåt har klubben även  utställning.

Vill du veta mer är du välkommen att läsa mer här på sidan under respektive kommittée.

Hjälp till på klubben och tjäna Bonustimmar!

Bonussystemet för när du hjälper till på klubben är uppdaterat. Kommer löpande erbjudanden ang. kurser, föreläsningar, träningshelger mm som du kan deltaga vid till reducerad kostnad mot dina bonustimmar.
Så glöm inte fortsätta bokföra dina timmar

Ny info-mail!
Vill du få bilder, tävlingsresultat eller annan information publicerad på hemsidan?
Maila till info@tidaholmsbk.se

Nu kan ni även följa oss på facebook! https://www.facebook.com/groups/437870479562876/

Laddar innehåll...

Här kommer inbjudan till en föreläsning om Assistanshund Diabetes som ska ske digitalt i Skaraborg den 7 september. Passa på att lyssna på hur hunden hjälper sin förare i sin diabetes.
Kan du inte vid det tillfället finns möjlighet att titta den 9 sept.
Båda länkarna ser du nedan, gå in och anmäl dig till det datum som passar bäst :-)
Länk till Digital Föreläsning 7 september
Länk till digital föreläsning 9 september
//Studiefrämjandet Skaraborg

Nu finns det möjlighet att boka upp Personlig Träning med flera av våra duktiga instruktörer.
Länk

I onsdags flyttads själva klubbstugan till sin nya plats på Nyborg. Under v.23 kommer belysningsstolpar samt agilityskjulet att flytta med.
Under dagtid är området fortfarande klassat som byggarbetsplats, men efter kl 16 finns möjlighet att träna på planerna. Var dock försiktiga då det fortfarande kan finnas byggspill.