Senaste nyheter

Vi kommer göra en fotoalmanacka för 2021 och vill ha in bilder på era hundar, och er.
Max 3 bilder/ pers. Styrelsen väljer ut så många som möjligt, och skapar en fotoalmanacka.
Kommer kunna köpas innan jul, en perfekt julklapp.
Pris 150kr och är i A4-format.
Vi vill ha in bilder från olika raser, olika årstider, olika hundaktiviteter och så många olika grenar inom klubbens områden som möjligt.
Bilderna ska innehålla:

·    Ras/ Raser
·    Hundens/ hundarnas namn
·    Fotografens namn
·    Ägarens namn
     (om annan än fotografen)
·    Aktivitet

Klubben förbehåller sej rätten att använda bilderna i almanackan och på vår hemsida/ fb-sida
Skicka dina bilder till: tidaholmsbk@telia.com

senast 26 nov

OBS! Nu är strömmen för vildsvinen på, runt träningsplanen.  Det finns en timer som stänger av strömmen mellan 8-20, övrig tid är strömmen på och man kan då dra ut en sladd i det röda lilla skjulet, bredvid det blå skjulet på andra sidan vägen, för att tillfälligt stänga av den. Viktigt att, om man drar ut sladden, även stoppa in den i timern igen när man tränat färdigt!

Alla och då menar jag ALLA måste plocka upp efter sin/sina hundar!! Vi har hittat hundbajs på planen och vad värst är, ute på fotbollsplanen Hur tror ni att vårt fina samarbete kommer funka med TGIF om dom hittar hundbajs ute på planen?? Många har redan förutfattade meningar om hundfolk. Låt oss inte spä på de utan låt dom istället se att vi faktiskt är bättre än så. Släpp inte hundarna lösa utan att ni har ögonen på dom. Nu hjälps vi åt att hålla våra planer och samarbete på topp!