Senaste nyheter

Det går nu anmäla sej till en del av höstens kurser. Fyller på utbudet efter hand.
//Utbildningskommittén

Information till alla våra medlemmar.
De flesta har nog redan läst/ hört att Tidaholmsanstalten kommer bygga ut och att Tidaholms Kommun är possitiva till att avvara mark till detta ändamål.
Vi i styrelsen har blivit kontaktade av Kommunen där man meddelar att vi behöver flytta vår "stuga"/anläggning. Man säger vidare att Kommunen kommer stå för alla kostnader.
Vi försöker få till ett möte med dem för att få mer information vad detta innebär och vilket tidsaspekt det gäller, men ännu har vi inte fått någon respons.
Detta är mycket olyckligt och tråkigt då vi själva tycker att vi har en väldigt fin anläggning med nyligen uppsatt belysning på vår 3:e plan etc.
Vi kommer löpande lägga ut information på hemsidan och FB så fort vi vet något mer.
mvh Styrelsen TBK

Över semestern ligger vi lågt! Återkommer till hösten.

Grattis till bronset på Lag DM i Bruks, Åse och Hedda, Håkan och Mentos och Norman och Sunni!
Ett extra stort grattis till vårt dreamteam Åse och Hedda som hade dagens bästa lydnad och sammanlagt bästa resultat!

Nu i helgen har det varit full fart på klubben i tävlingars tecken.
I lördags hade vi KM i Bruks. Det kom 7 till start och alla gjorde mycket bra ifrån sig. Till slut så stod Åse Forsgren&Hedda som segrare tillika Klubbmästare. Grattis
2a Norman Rönnefeldt&Sunni, 3a Håkan Jansson&Mentos, 4a Tina Rosén-Lindh&Fina, 5a Gun-Marie &Riga, 6a Hanna Andersson&Yax och på 7e plats Kjell Carlsson& Hoffman.
Det blir ett svårslaget lag som representerar Tidaholm på Lag Dm i Bruks påTomten den 11 november!