Senaste nyheter

Nu drar det ihop sig mot vinter och det är dags att ta upp ridhusträning igen. Måndagar troligen 18-21 med start dne 10/1 och 8 gånger. Grupper som tidigare varit är nosework, rallylydnad och agility. Finns även intresse för tävlingslydnad. Alla tar ansvar för sin egen träning. Det är alltså INGEN KURS med kursledare utan alla tränar på sina villkor. I agilityn brukar vi t.ex. bygga en bana men man tränar på det man vill på "sin" tid. NW brukar turas om att göra gömmar osv.

Då vi betalar/timma så är anmälan bindande och priset är beroende på hur många vi blir. Anmäler du dig och sen får förhinder så är det upp till dig att sälja platsen till någon annan.  Skicka till Vicki Svensson på messenger och skriv vilken grupp du vill tillhöra för att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 30/11.

Hoppas allt är bra med er i medlemmar!
Vi i styrelsen går ut med en vädjan till alla. Vi skulle behöva någon/några som kan tänka sej att engagera sej i vår Stug & Plankommittée.
Fn går styrelsen på knäna och vi har flera som aviserat att det är för mycket för att det ska var ”kul” att jobba idéellt.
Finns idag ingen ansvarig för Stug & Plan, RUS eller kökskommittéen och alla frågor och planering hanteras av en eller flera i styrelsen.

Tanken är att vi kommer köpa en större bättre gräsklippare tillsammans med TGiF. Önskemål finns även att, kanske under nästa år, bygga ut altandecket åt Öster.
Känner ni någon, som känner någon…
Risken är att vi annars inom kort även står utan folk i styrelsen.

Ex. på vad en Sammankallande i Stug & Plankommittén kan göra:
-Planera för fixardagar inne/ute
-Planera gräsklippning (kontaktperson)
-Kontakt med TGiF gällande planer
-Planera för altanbygge (om det blir aktuellt)

Stort tack till alla som ställt upp som funktionärer på Labbåsräjset och vår elitspårstävling! Utan er hade det aldrig gått och tävlingsverksamheten är så viktig för vår klubb. Ni har alla varit fantastiska att arbeta med!!

Alla som på något vis hjälper till ideellt på vår klubb har möjlighet att "byta" in sina hjälptimmar mot olika aktiviteter såsom kurser, läger, föreläsningar, after work etc.När någon ny aktivitet är på gång så framgår det hur mycket det kostar att delta. Du betalar då antingen med Bonuspoäng eller pengar. Glöm därför inte att skriva ner dina timmar i Bonuspärmen som finns på kontoret. Det lönar sig.

Nu börjar det äntligen närma sig Labbåsräjset igen efter ett års uppehåll. Vi i agilitykommittén tycker att det ska bli så roligt att arrangera tävlingen igen! Labbåsräjset är en viktig inkomstkälla till vår klubb och behövs för att föra verksamheten framåt. Nu söker vi funkitonärer som kan tänka sig hjälpa till på tävlingen som hålls 4-5 september. All hjälp, stor som liten, är välkommen och behövlig. Det går också bra att fråga anhöriga eller tipsa om folk som kan hjälpa till. Maila till clara.akesson@live.se om du eller någon bekant kan ställa upp som funktionär. Tack på förhand!