Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Det går nu att se vilket utbud av kurser som kommer finnas hösten 2021. Det går också bra att anmäla sig. Välkomna! http://www.tidaholmsbk.se/kurser-pt/h%C3%B6stens-kurser-2021-45452739 

Läs hela inlägget »

I denna tid av pandemi då mycket av verksamheten ställts på vänt behöver vi fylla på och stärka upp oss själva vare sig vi är cirkelledare, förtroendevald eller personal.
Vad passar då bättre än en inspirerande föreläsning om positivt ledarskap med coachen Jim Thuresson, där han kommer dela med sig av sin energi, glädje och kunskap, en positiv kväll för oss alla.
 
Ni anmäler er på nedanstående länk senast söndag 30 maj och på förmiddagen måndag 31 maj får ni en länk till livesändningen  på Youtube med Jim Thuresson.
Bara att klicka på den länken ni får på mail måndag 31 maj så är ni med på sändningen. Sändningen startar 18.20 men föreläsningen startar 18.30  
 
VÄLKOMNA MED ER ANMÄLAN  

https://www.studieframjandet.se/vastra-gotalands-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2021/maj/forelasningpositivt-ledarskap-med-berom-bemotande-och-gladje--/ 

Läs hela inlägget »
Välkomna att delta på en Nose Work träningskväll 25/5. Träningen kan vara nyttig att göra inför doftprov. Läs bifogad inbjudan för mer info! 
Läs hela inlägget »
I juni anordnas doftprov för både NW1 och NW2 på Tidaholms brukshundklubb, välkomna! Läs inbjudan genom att öppna den länkade filen. 
Läs hela inlägget »

Vi på Tidaholms brukshundklubb är precis som alla andra väldigt trötta på Corona och har tänkt fram och tillbaka om det finns något roligt man kunde genomföra på ett Coronaanpassat sätt!? Som många säkert har koll på är "pay and jump" ganska vanligt inom hästvärlden, och vi tänkte nu att vi skulle genomföra detta fast i agilityformat. Men för att det inte ska bli för mycket folk och coronavänligt har vi satt upp en del regler. Läs gärna inbjudan som bifogats där mer info finns :) 

Läs hela inlägget »