Senaste nyheter

Vi är jätte glada att ha Hills hundfoder som årets huvudsponsor på Labbåsräjset!
Hils sponsrar oss i Huvudsak med foder med också med andra fina priser!

Är det så att du inte ska komma till klubben för att tävla eller hjälpa till i helgen så är man mer än välkommen att komma och kolla på alla fantastiska tävlings ekipage!

Det går nu anmäla sej till en del av höstens kurser. Fyller på utbudet efter hand.
//Utbildningskommittén

Information till alla våra medlemmar.
De flesta har nog redan läst/ hört att Tidaholmsanstalten kommer bygga ut och att Tidaholms Kommun är possitiva till att avvara mark till detta ändamål.
Vi i styrelsen har blivit kontaktade av Kommunen där man meddelar att vi behöver flytta vår "stuga"/anläggning. Man säger vidare att Kommunen kommer stå för alla kostnader.
Vi försöker få till ett möte med dem för att få mer information vad detta innebär och vilket tidsaspekt det gäller, men ännu har vi inte fått någon respons.
Detta är mycket olyckligt och tråkigt då vi själva tycker att vi har en väldigt fin anläggning med nyligen uppsatt belysning på vår 3:e plan etc.
Vi kommer löpande lägga ut information på hemsidan och FB så fort vi vet något mer.
mvh Styrelsen TBK

Över semestern ligger vi lågt! Återkommer till hösten.