Årsmöte 2017

Årsmöte 2016

Årsmöte 2015

Årsmötet hölls i klubbstugan den 11 februari. Tina Rosén Lindh valdes till ny ordförande. Hon axlar uppgiften efter avgående ordföranden Pelle Teike. Klubbens verksamhet för 2014 gicks igenom av den avgående styrelsen och vi fick höra om ett aktivt år med kurser, tävlingar, medlemsmöten, fixarkväller etcetera. 2014-års styrelse tackar alla som hjälpt till under året. Verksamhetsplanen för 2015 gicks igenom och bådar för ett händelserikt och roligt 2015 på Tidaholms Bk. Först och främst klubbens medlemsfest den 28 februari. En ny styrelse och en valberedning valdes av mötet. Efter mötet var det prisutdelning och gratulationer till de klubb ekipage som utmärkt sig 2014. Några stolta hundförare ser ni på bilden här bredvid. Hela listan kan ni se nedan. Efter årsmötet bjöd klubben på smörgåstårta och minglet kunde starta.

Många tack till 2014 års styrelse!

Årets Brukshund:
1. Gittan Sunnergren& Ekhöjdens Kokos

2. G-M Fredriksson & Fuerzas Åska

3. Åse Forsgren& Mallekrafts Hedda

4. Alexandra Johansson& Lindjax Häxa

5. tina Rosén-Lindh & Ängsbackens Fina

Årets Lydnadshund : Ulrika Wikenmark&Turingens Ufo

Klubbmästare i Bruks : RosMarie&Rapports Yra

Klubbmästare i Lydnad : Karina Ravn&Renrosens Cooper

DM mästare i Skydds : Alexandra Johansson& Lindjax Häxa

DM mästare i Sök : Gittan Sunnergren& Ekhöjdens Kokos

Tenntallrikar för championat titlar :