Nu finns klubbens fotokalender för 2021 att köpa, kostnad 150kr
Perfekt som julklapp.
Förboka gärna på tidaholmsbk@telia.com så vi vet hur många ni vill ha.
Finns att hämta/ köpa i klubbstugan följande tider eller enl. ök:

Tis   15/12 kl.10-11 inställd, lev. försenad
Tis   15/12 kl.18-19
Ons 16/12 kl.10-11 NY tid
Ons 16/12 kl.17.30-18.30
Tors 17/12 kl.10-11

Betalning via Swish 1234171567
Eller kontant

Vi kommer göra en fotoalmanacka för 2021 och vill ha in bilder på era hundar, och er.
Max 3 bilder/ pers. Styrelsen väljer ut så många som möjligt, och skapar en fotoalmanacka.
Kommer kunna köpas innan jul, en perfekt julklapp.
Pris 150kr och är i A4-format.
Vi vill ha in bilder från olika raser, olika årstider, olika hundaktiviteter och så många olika grenar inom klubbens områden som möjligt.
Bilderna ska innehålla:

·    Ras/ Raser
·    Hundens/ hundarnas namn
·    Fotografens namn
·    Ägarens namn
     (om annan än fotografen)
·    Aktivitet

Klubben förbehåller sej rätten att använda bilderna i almanackan och på vår hemsida/ fb-sida
Skicka dina bilder till: tidaholmsbk@telia.com

senast 26 nov

OBS! Nu är strömmen för vildsvinen på, runt träningsplanen.  Det finns en timer som stänger av strömmen mellan 8-20, övrig tid är strömmen på och man kan då dra ut en sladd i det röda lilla skjulet, bredvid det blå skjulet på andra sidan vägen, för att tillfälligt stänga av den. Viktigt att, om man drar ut sladden, även stoppa in den i timern igen när man tränat färdigt!

Alla och då menar jag ALLA måste plocka upp efter sin/sina hundar!! Vi har hittat hundbajs på planen och vad värst är, ute på fotbollsplanen Hur tror ni att vårt fina samarbete kommer funka med TGIF om dom hittar hundbajs ute på planen?? Många har redan förutfattade meningar om hundfolk. Låt oss inte spä på de utan låt dom istället se att vi faktiskt är bättre än så. Släpp inte hundarna lösa utan att ni har ögonen på dom. Nu hjälps vi åt att hålla våra planer och samarbete på topp!

Nu finns det möjlighet att boka upp Personlig Träning med flera av våra duktiga instruktörer.
Länk

I onsdags flyttads själva klubbstugan till sin nya plats på Nyborg. Under v.23 kommer belysningsstolpar samt agilityskjulet att flytta med.
Under dagtid är området fortfarande klassat som byggarbetsplats, men efter kl 16 finns möjlighet att träna på planerna. Var dock försiktiga då det fortfarande kan finnas byggspill.

Nu äntligen är det bestämt att stugan kommer flyttas under v.22.
Detta innebär att området just nu är klassat som byggarbetsplats.
Det finns fortfarande möjlighet att nyttja planerna under v.21, men iakta försiktighet då det kan finnas spik och träflisor på området. Minst åverkan är på löpeplan...

Hela vecka 22 är det Tillträde förbjudet.

Då man börjat isärkoppling av stugan och brutit all invändig el, vatten och avlopp kopplas loss inom kort, så är stugan ej tillgänglig för någon fr.o.m tisdag v.21.
När stugan väl är flyttad, kommer klubbens medlemmar ha tillgång till den gamla anläggningen (dock utan stuga) till dess att de nya planerna går att börja användas till sensommaren. (Iakta fortsatt försiktighet gällade byggspill)
Hoppas att alla har förståelse för de obekvämligheter som ev. kommer uppstå under tiden och hjälps åt att göra det bästa utav det.
Planerna på Nyborg ska, om planeringen håller, vara tillgängliga att beträda v.35
mvh Styrelsen

Som planen ligger just nu kommer klubbens stuga att flyttas till Nyborg under v.19
Belysningsstolparna kommer flyttas något tidigare, vilket gör att det kommer ske viss åverkan på våra befintliga planer när stolparna grävs upp.
I övrigt kommer klubbens medlemmar ha tillgång till den gamla anläggningen (dock utan stuga) till dess att de nya planerna går att börja användas till sensommaren.
Vårens kurser hålls som planerat.
mvh Styrelsen