2021

Stort tack till alla som ställt upp som funktionärer på Labbåsräjset och vår elitspårstävling! Utan er hade det aldrig gått och tävlingsverksamheten är så viktig för vår klubb. Ni har alla varit fantastiska att arbeta med!!

Alla som på något vis hjälper till ideellt på vår klubb har möjlighet att "byta" in sina hjälptimmar mot olika aktiviteter såsom kurser, läger, föreläsningar, after work etc.När någon ny aktivitet är på gång så framgår det hur mycket det kostar att delta. Du betalar då antingen med Bonuspoäng eller pengar. Glöm därför inte att skriva ner dina timmar i Bonuspärmen som finns på kontoret. Det lönar sig.

Nu börjar det äntligen närma sig Labbåsräjset igen efter ett års uppehåll. Vi i agilitykommittén tycker att det ska bli så roligt att arrangera tävlingen igen! Labbåsräjset är en viktig inkomstkälla till vår klubb och behövs för att föra verksamheten framåt. Nu söker vi funkitonärer som kan tänka sig hjälpa till på tävlingen som hålls 4-5 september. All hjälp, stor som liten, är välkommen och behövlig. Det går också bra att fråga anhöriga eller tipsa om folk som kan hjälpa till. Maila till clara.akesson@live.se om du eller någon bekant kan ställa upp som funktionär. Tack på förhand!

Den 17/9 går KM i agility av stapeln. Vi träffas kl 17.00 och bygger banan tillsammans, första start kl 18.00. Alla som tävlar för Tidaholms brukshundklubb kan vara med och tävla, självklart kan man även vara med utom tävlan om man tävlar för annan klubb. Som vanligt kör vi öppenklass (en agility och en hopp) där det sammanlagda resultatet av båda loppen avgör vem som blir klubbmästare i respektive storleksklass. Nytt för i år är även att vi kör ett blåbärs KM. Där alla nya hundar som inte tagit pinne i klass 1 kan välja att starta. (I blåbärsklass är det endast hopphinder och tunnlar). Man får alltså välja om man i så fall vill delta i KM blåbär eller öppenklass
Efteråt går vi igenom resultatet tillsammans och käkar pizza. I blåbär KM är alla hundar från 15 månader välkomna att delta och i öppenklassen är det från 18 månader ålder. Anmälan sker på plats.

Det går nu att se vilket utbud av kurser som kommer finnas hösten 2021. Det går också bra att anmäla sig. Välkomna! http://www.tidaholmsbk.se/kurser-pt/h%C3%B6stens-kurser-2021-45452739

I denna tid av pandemi då mycket av verksamheten ställts på vänt behöver vi fylla på och stärka upp oss själva vare sig vi är cirkelledare, förtroendevald eller personal.
Vad passar då bättre än en inspirerande föreläsning om positivt ledarskap med coachen Jim Thuresson, där han kommer dela med sig av sin energi, glädje och kunskap, en positiv kväll för oss alla.

Ni anmäler er på nedanstående länk senast söndag 30 maj och på förmiddagen måndag 31 maj får ni en länk till livesändningen  på Youtube med Jim Thuresson.
Bara att klicka på den länken ni får på mail måndag 31 maj så är ni med på sändningen. Sändningen startar 18.20 men föreläsningen startar 18.30

VÄLKOMNA MED ER ANMÄLAN

Välkomna att delta på en Nose Work träningskväll 25/5. Träningen kan vara nyttig att göra inför doftprov. Läs bifogad inbjudan för mer info!
I juni anordnas doftprov för både NW1 och NW2 på Tidaholms brukshundklubb, välkomna! Läs inbjudan genom att öppna den länkade filen.

Vi på Tidaholms brukshundklubb är precis som alla andra väldigt trötta på Corona och har tänkt fram och tillbaka om det finns något roligt man kunde genomföra på ett Coronaanpassat sätt!? Som många säkert har koll på är "pay and jump" ganska vanligt inom hästvärlden, och vi tänkte nu att vi skulle genomföra detta fast i agilityformat. Men för att det inte ska bli för mycket folk och coronavänligt har vi satt upp en del regler. Läs gärna inbjudan som bifogats där mer info finns :)

Flens BK arrangerar en inofficiell onlinetävling i rallylydnad. Perfekt träning och motivationshöjande aktivitet i dessa tider! Få mer info via inbjudan som länkats.

Tidaholms bk inbjuder till Onlinetävlingen ”Hund i fokus”
För mer info och anmälan, tryck på länken: http://www.tidaholmsbk.se/komm.../utsta%CC%88llning-20914447

Det går nu gå in och anmäla sej till vårens kurser - Välkomna.
Länk

Etiketter: kurser, kurs, utbildning

28 feb kl 17.00
Inbjudan till Årsmötet 2021 har skickats ut till alla medlemmar.
Pga rådande omständigheter kommer mötet hållas digitalt via plattformen Teams.
Instruktion och länk är utskickat via mail (alt brev). Har du inte fått något så kontakta sekreteraren på 0705154512 så löser vi det.